• duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog
Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Cik Puan Thirah

Thank you Sinaran Wanita & FreeBizz ♥️

Farahsadzwani Zainal

Alhamdulillah rezeki lupa bila isi free giveaway ni dri FreeBizz 😍🫶🏻

Sedap betul Coklat Armada Nutty Caramel ni..😍😋

#giftgiveawayfarah 2024

Ojibala Ojibala

Thank you♥Sinaran Wanita🥰for the happy gift💐🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️Love it🌹#2905204Wed☘️

Ruzila Kassim

Wooow... Tak sangka menang ni... Korang mesti kena cuba... 😉

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog
Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog
Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog
Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

Soru Station Ramadhan Pesta Moreh Promo

March 29, 20241 min read

NAK MAKAN MOREH TAPI TAK TAHU PORT DEKAT MANA?

🌙✨

Tak payah susah-susah fikir, dekat soru sekarang ada promo special khas untuk korang lepak moreh .

Ramai jugak tanya bulan puasa ni soru tak jual menu biasa ke? Ada je geng . Kalau untuk iftar memang menu buffet, tapi start pukul 9PM ke atas ada je menu meriah soru macam biasa

😘

Menu-menu best ni kami belanja harga diskaun je . Big platter tu just RM30 je gais! Tak cukup dengan tu chicken grill pun just RM8 je . Mana nak dapat harga ni dekat tempat lain

😂

Promo ni valid sampai habis ramadhan tau . Harga special ni valid dari jam 9pm-12am . So korang boleh lepak moreh and grab promo ni

🔥🔥🔥

Lokasi Cawangan:

📌

Soru Station Shah Alam

📌

Soru Station Kota Damansara

📌

Soru Station Sungai Besi

📌

Soru Station Wangsa Maju

📌

Soru Station Bangi

📌

Soru Station Ampang

📌

Soru Station Puchong

📌

Soru Station Setia Alam

📌

Soru Station Cheras (BTHO)

📌

Soru Station Petaling Jaya (Coming soon)

Waktu Operasi Ramadhan:

4.00pm-12.00am | Monday Off

(Waze "Soru Station" cawangan mana then dia hantar betul2 depan kedai )

Back to Blog

Apa itu FREEbizz?

FREEbizz adalah platform no. 1 yang menawarkan peluang kepada anda bagi mendapatkan pelbagai hadiah menarik dengan percuma! 🎁😄

Adakah saya berpeluang dapatkan hadiah percuma?

Ya sudah semestinya!🌟Sesiapa sahaja berpeluang untuk menyertai peraduan & memenangi hadiah percuma daripada Freebizz dengan mengikut terma & syarat yang ditetapkan.

Bagaimanakah proses penerimaan hadiah?

Proses bagi penerimaan hadiah di Freebizz sangat mudah! Pertama, anda perlu mengambil bahagian and menyediakan maklumat peribadi dan penghantaran. Kedua, kami akan menghubungi anda untuk memaklumkan anda adalah pemenang. Ketiga, kami akan menghantar hadiah tersebut terus ke pintu anda! 🏡🎈

Apakah tawaran lain dari FREEbizz?

Selain daripada peraduan hadiah percuma, pelbagai tawaran menarik lain yang tidak boleh anda lepaskan. Kami menawarkan promosi, diskaun eksklusif, dan banyak lagi! Pastikan anda sentiasa menyemak laman web kami untuk dapatkan tawaran terkini. 💰✨

Apa itu FREEbizz?

FREEbizz adalah platform no. 1 yang menawarkan peluang kepada anda bagi mendapatkan pelbagai hadiah menarik dengan percuma! 🎁😄

Adakah saya berpeluang dapatkan hadiah percuma?

Ya sudah semestinya!🌟Sesiapa sahaja berpeluang untuk menyertai peraduan & memenangi hadiah percuma daripada Freebizz dengan mengikut terma & syarat yang ditetapkan.

Bagaimanakah proses penerimaan hadiah?

Proses bagi penerimaan hadiah di Freebizz sangat mudah! Pertama, anda perlu mengambil bahagian and menyediakan maklumat peribadi dan penghantaran. Kedua, kami akan menghubungi anda untuk memaklumkan anda adalah pemenang. Ketiga, kami akan menghantar hadiah tersebut terus ke pintu anda! 🏡🎈

Apakah tawaran lain dari FREEbizz?

Selain daripada peraduan hadiah percuma, pelbagai tawaran menarik lain yang tidak boleh anda lepaskan. Kami menawarkan promosi, diskaun eksklusif, dan banyak lagi! Pastikan anda sentiasa menyemak laman web kami untuk dapatkan tawaran terkini. 💰✨

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia

@ Hakcipta 2024, HIVE Marketing Sdn Bhd

199901014318 (489218-V)

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Jom follow kami

Facebook

Instagram

LinkedIn

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia