• duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
  • duru
  • astro
  • mediheal
  • kao
  • piccadeli
  • munchy
  • freshandwhite
  • pathlab
  • fantes
  • sushiking
  • activex
  • shokubutsu
  • loacker
  • lilibet
  • uucare
  • pauseandoomph
  • viatris
  • magiclean
  • tonewow
Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog
Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Haryati Mohd Bakhtiar

Tetiba dpt pakej nie Hari nie ...lupa lak claim kat mana🤣🤣🤣🤣TAPI xpelah rezeki...😁😁😁

Baru ingat Dari FreeBizz so Kita try dan review Nanti...

Nurul Diyana

Nyumm nyumm sedapp 😍😋 Bagi sorang 1 rasa kat anak, laju je makan! Ehhh kena sorok ni 🤣 Terima kasih FreeBizz 🥰

Joon Loong

Thanks FreeBizz for the giveaway.

Cik Puan Thirah

Thank you Sinaran Wanita & FreeBizz ♥️

Farahsadzwani Zainal

Alhamdulillah rezeki lupa bila isi free giveaway ni dri FreeBizz 😍🫶🏻

Sedap betul Coklat Armada Nutty Caramel ni..😍😋

#giftgiveawayfarah 2024

Ojibala Ojibala

Thank you♥Sinaran Wanita🥰for the happy gift💐🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️Love it🌹#2905204Wed☘️

Ruzila Kassim

Wooow... Tak sangka menang ni... Korang mesti kena cuba... 😉

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

Jadi geng FREEbizz secara PERCUMA

Dapatkan info terkini tentang kempen FREEbizz. Jangan Ketinggalan!

Saya bersetuju untuk menerima sebarang kiriman maklumat, promosi, dan sebagainya daripada Hive Marketing Sdn Bhd dengan menggunakan butiran peribadi yang telah saya kongsikan di sini.

Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog
Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog
Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog
Nongshim Shin Ramyun

Nongshim Shin Ramyun

April 24, 20241 min read

Tahutak selain dari kimchi, ada satu lagi wakil Korea yang tak boleh dilupakan! 🧐Itulah dia, 𝐍𝐨𝐧𝐠𝐬𝐡𝐢𝐦 𝐒𝐡𝐢𝐧 𝐑𝐚𝐦𝐲𝐮𝐧! 🌶️🍜

Dan bukan sekadar itu, kami ingin mengadakan 𝙜𝙞𝙫𝙚𝙖𝙬𝙖𝙮 𝙨𝙚𝙗𝙖𝙣𝙮𝙖𝙠 200 𝙪𝙣𝙞𝙩!🎉🎁

Kan dah memalam marathon k-drama confirm terliur tengok depa makan ramyun yg lembut dan kenyal🥹 Sib baik Aishah ada Nongshim Shin Ramyun ni korangg! Mi segera No.1 di Korea tau! Senang je nak buat.. Panaskan air > masukkan mi > perencah yang ada > cendawan atau telur kalau nak lagi sedap😋 Siap! Adudududdu thorbaekk 💯 Terangkat gais. Rasa pedas unik yang disukai serata dunia!

Kata orang ramyun ni mampu buatkan air mata sang lelaki menitisss.. Yeke? Nak tahu?! kenalah cubaaaa hihi Cepat2 klik https://www.freebizz.asia/nongshim-shin-ramyun-giveaway untuk dapatkan 1 pek (5 paket) ramyun PERCUMA daripada kami 🙌 Benda best ni jangan simpan sensorg ye.. Sebarkan pada yang bestie jugakk 🥰

#Giveaway #Freebizz #Nongshim #NongshimShinRamyun #SpicyNoodles #KoreanRamyun #RamyunLovers

Back to Blog

Apa itu FREEbizz?

FREEbizz adalah platform no. 1 yang menawarkan peluang kepada anda bagi mendapatkan pelbagai hadiah menarik dengan percuma! 🎁😄

Adakah saya berpeluang dapatkan hadiah percuma?

Ya sudah semestinya!🌟Sesiapa sahaja berpeluang untuk menyertai peraduan & memenangi hadiah percuma daripada Freebizz dengan mengikut terma & syarat yang ditetapkan.

Bagaimanakah proses penerimaan hadiah?

Proses bagi penerimaan hadiah di Freebizz sangat mudah! Pertama, anda perlu mengambil bahagian and menyediakan maklumat peribadi dan penghantaran. Kedua, kami akan menghubungi anda untuk memaklumkan anda adalah pemenang. Ketiga, kami akan menghantar hadiah tersebut terus ke pintu anda! 🏡🎈

Apakah tawaran lain dari FREEbizz?

Selain daripada peraduan hadiah percuma, pelbagai tawaran menarik lain yang tidak boleh anda lepaskan. Kami menawarkan promosi, diskaun eksklusif, dan banyak lagi! Pastikan anda sentiasa menyemak laman web kami untuk dapatkan tawaran terkini. 💰✨

Apa itu FREEbizz?

FREEbizz adalah platform no. 1 yang menawarkan peluang kepada anda bagi mendapatkan pelbagai hadiah menarik dengan percuma! 🎁😄

Adakah saya berpeluang dapatkan hadiah percuma?

Ya sudah semestinya!🌟Sesiapa sahaja berpeluang untuk menyertai peraduan & memenangi hadiah percuma daripada Freebizz dengan mengikut terma & syarat yang ditetapkan.

Bagaimanakah proses penerimaan hadiah?

Proses bagi penerimaan hadiah di Freebizz sangat mudah! Pertama, anda perlu mengambil bahagian and menyediakan maklumat peribadi dan penghantaran. Kedua, kami akan menghubungi anda untuk memaklumkan anda adalah pemenang. Ketiga, kami akan menghantar hadiah tersebut terus ke pintu anda! 🏡🎈

Apakah tawaran lain dari FREEbizz?

Selain daripada peraduan hadiah percuma, pelbagai tawaran menarik lain yang tidak boleh anda lepaskan. Kami menawarkan promosi, diskaun eksklusif, dan banyak lagi! Pastikan anda sentiasa menyemak laman web kami untuk dapatkan tawaran terkini. 💰✨

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Nak FREEbizz iklankan promosi anda?

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia

@ Hakcipta 2024, HIVE Marketing Sdn Bhd

199901014318 (489218-V)

Platform promosi no 1 untuk anda!

Jom ketahui pelbagai tawaran promosi yang berlangsung & MENANG hadiah percuma daripada pelbagai jenama hebat hanya di Freebizz.

Jom follow kami

Facebook

Instagram

LinkedIn

Hubungi kami

03-7666 9989

2-3, Infinity Tower, Jalan SS6/3, SS6 47301 Petaling Jaya, Malaysia